BioPartner Center Leiden

Wij bieden flexibele kantoor- en laboratoriumfaciliteiten voor bedrijven die onderzoek verrichten met name gericht op de ontwikkeling van medicijnen en vaccins. Door onderlinge contacten met collega-huurders stimuleren we de samenwerking tussen bedrijven die gevestigd zijn in het BioPartner Center. Collega bedrijven kunt u ontmoeten op de gang, op de maandelijkse huurdersborrel, op de jaarlijkse BBQ of op het nieuwjaars ontbijt.
home

Faciliteiten

BioPartner levert een breed en flexibel pakket van diensten. De kracht van BioPartner is flexibiliteit zowel in tijd, omvang als gedrag. Startersfaciliteiten, kantoor, gedeeltelijk ingerichte laboratoria en diverse diensten kunnen snel en flexibel geleverd worden. Kortdurende contracten, korte opzegtermijnen, kleine of grote uitbreidingen, snelle verhuizingen etc. Het is allemaal zo geregeld met een vast klein team van hands on mensen.

people

Netwerken

BioPartner heeft een bijzonder en groot netwerk. Startende bedrijven worden gefaciliteerd en ondersteund in hun bedrijfsvoering waardoor ze zich uitstekend op hun “core-business” kunnen concentreren. Het BioPartner netwerk helpt daarbij. Huisvestingsproblemen, het organiseren van facilitaire zaken alsmede de organisatie van IT wordt uit handen genomen. Mogelijkheden voor additionele ondersteuning op financieel, administratief, personeel en juridische terreinen kan BioPartner bij helpen middels haar uitgebreide netwerk. Daarnaast organiseert BioPartner maandelijks borrels, jaarlijks een BBQ en diverse andere evenementen om de sociale samenhang te versterken en de onderlinge interactie tussen huurders te optimaliseren.

Iedere dinsdag is er de mogelijkheid om te lunchen in de foyer van het BioPartner 1 gebouw.

public

Leiden Bio Science Park

Het Leiden Bio Science Park is het grootste Life Science park van Nederland en het 5e Life Science Park van Europa. Hier is een unieke bundeling van bedrijven en kennisinstellingen te vinden die al sinds 1984 tot vruchtbare samenwerkingen en ontwikkelingen hebben geleidt. Ruim 160 bedrijven in de life sciences zitten hier vlak bij elkaar en komen elkaar regelmatig tegen op centraal georganiseerde bijeenkomsten zoals het Life Science Cafe, het CEO ontbijt of het Business Developers ontbijt. Daarnaast is er een goedwerkend netwerk en website waar vacatures en andere activiteiten gemeld kunnen worden. Hierdoor is er sprake van een grote mate van uitwisseling van personeel wat alle bedrijven en medewerkers ten goed komt en het netwerk permanent versterkt. Er kan gerust gesteld worden dat het Leiden Bio Science Park een unieke kracht heeft op basis van vele jaren ervaringen en dat het voor Life Science bedrijven eigenlijk een “must” is om hier aanwezig te zijn.Lees meer

Labs en kantoren

De te huren ruimtes zijn ruim van opzet en van alle gemakken voorzien. Zo zijn de labratoriumsfaciliteiten vaak in de nabijheid gelegen van de kantoorruimten en volledig naar de maatstaven van deze tijd. Alle laboratoria zijn standaard voorzien van luchtbehandeling. Een groot aantal ruimten zijn eveneens voorzien van koeling, plof- en zuurkasten en de vloer is bedekt met chemische bestendige vloerbedekking. Uiteraard is uiterste zorg besteed aan brand- en persoonlijke veiligheid.

Centrale Faciliteiten

Het BioPartner Center Leiden is een bedrijfsverzamelgebouw met alle faciliteiten die startende ondernemers in de life Sciences nodig hebben zodat deze zich voor de volle honderd procent kunnen richten op hun ontwikkelingswerkzaamheden. Naast de laboratoria en kantoorruimten zijn er centraal een aantal faciliteiten geregeld om de ondernemer maximaal te kunnen ondersteunen. Zo is er tijdens kantooruren een bemande receptieruimte die bezoek ontvangt, de post faciliteert en bij afwezigheid telefonische assistentie verleent. Buiten kantoortijden is er een belbord ten behoeve van bezoekers. Verder is er een Goederenontvangst waar de pakketten worden aangenomen en geregistreerd, een maal per dag worden deze pakketten bezorgd. De gebouwen zijn voorzien van centrale vergaderruimtes en/of vergaderzitjes op de verdiepingen. Daarnaast verzorgt BioPartner Center een telefoon- en internetaansluiting. Tevens wordt er gezorgd voor de verwijdering van chemisch afval. Onze facilitaire dienst verzorgt ‘’Handy man’’ diensten. In het BioPartner 1 gebouw is een auditorium met 60 zitplaatsen waar audiovisuele apparatuur aanwezig is. Deze ruimte is tezamen met de foyer te reserveren. Voor grotere groepen kan de wand tussen het auditorium en de foyer worden opgevouwen hierdoor ontstaat er 1 ruimte voor de ontvangst van ongeveer 150 personen.                                                          In alle BioPartner gebouwen zijn pantry’s en in het BioPartner 3 gebouw (Galileiweg 8) is een bedrijfsrestaurant.

Vacatures

Receptionist(e)

16 uur per week

Functiebeschrijving Biopartner

Doel van de Functie en plek in de organisatie

Het ontvangen van bezoekers alsmede fungeren als servicepunt in het algemeen en aanspreekpunt in het bijzonder.                                                            De receptioniste valt direct onder de directeur en geeft geen leiding.

Taken en Verantwoordelijkheden

De receptioniste heeft de volgende verantwoordelijkheden

1. Algemene receptietaken

2. Toegangsbeheer en communicatietaken

3. Servicedesk taken

4. Diverse los/ vast taken

Toelichting Taken en Verantwoordelijkheden

Ad 1) Algemene receptietaken

a. Opent de voordeur van alle vestigingen en staat bezoekers te woord

b. Ontvangt bezoekers en stuurt deze door

c. Openen slagboom voor parkeer terreinen

d. Telefoon opnemen en doorschakelen naar huurders

e. Dienen als back up telefoondienst voor huurders die dat wensen

f. Auditorium/ Foyer boeken voor externe bedrijven

g. Inkomende post ophalen en distribueren, Uitgaande post en pakketjes begeleiden

Ad 2) Toegangspassen en communicatietaken

a. De receptionist(e) beheert het toegangspassensysteem (geeft passen uit en maakt daarvoor passende profielen aan in        het toegangssysteem)

b. De receptioniste geeft Sleutels uit en administreert alle uitgegeven sleutels zodat altijd bekend is waar sleutels zijn en            bekend is wie waar in kan

c. Inhoud bijhouden van Narrowcasting schermen alsmede het prikbord toegankelijk en up to date houden

Ad 3) Servicedesk taken

a. Koffie en Thee klaar zetten voor gereserveerde vergaderingen (en wachtende bezoekers)

b. Inkomende mails en telefoontjes aan de servicedesk doornemen en beantwoorden

c. Acties op de actielijst zetten en bewaken

Ad 4) Diverse los/ vast taken zoals:

a. Beantwoord vragen en geeft eenvoudige informatie over de organisatie door en fungeert zoveel mogelijk als een sociaal      netwerk

b. Algemene mails naar huurders sturen (in Engels en Nederlands)

c. BHV cursussen bijhouden en bestellen

d. Kleine bestellingen (voor borrels, sleutels etc)

e. Bloemen en planten verzorgen

f. Bij Biopartner borrels en lunches helpen (registreren deelnames, klaarzetten)

g.Overige voorkomende werkzaamheden

Benodigde opleiding, eigenschappen en ervaring

• Minimaal LBO niveau (bij voorkeur MBO niveau)

• Goede beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal

• Kennis en beheersing van andere talen is een pré

• Klantvriendelijk en goede contactuele vaardigheden

• Pro actief

Werktijden en Functiewaardering

• Werktijd is Di en Do van 8:30 - 17:00 uur.

• Er geldt een werkweek van 16 uur.

• Het bruto salaris bedraagt € 1.040 per maand (op basis van fulltime is 40 uur is dit € 2.600 per maand exclusief                      vakantiegeld)

• Vakantiegeld bedraagt 8%.

• Er bestaat een pensioenregeling waaraan functionaris deelneemt.

Wil je meer weten over de functie bel met Christina Bagijn 071-3322013. Wil je direct solliciteren stuur dan je CV en motivatie naar Thijs de Kleer dekleer@biopartnerleiden.nl. Sluitingsdatum 10 december.

Ons team

Thijs de Kleer

DIRECTEUR

Martien Hogewoning

Facilitair Manager

Christina

administratief medewerker

Sharon

Officemanager

Majid

Goederenontvangst/Facilitair medewerker

Charlotte

Receptie medewerkster

Hennie

Receptie medewerkster

Maurice

IT Technisch en Facilitair medewerker

Vragen?